1555

Ολοκληρωθηκε η δευτερη δραση τηλεκπαιδευσης «Μενουμε Σπιτι» για τον ΟΠΕΚΑ απο το Εθνικο Κεντρο Δημοσιας Διοικησης και Αυτοδιοικησης (ΕΚΔΔΑ)

Την Δευτέρα 13 Απριλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η επιμορφωτική δράση του ΟΠΕΚΑ μέσω τηλεκπαίδευσης που διοργάνωσε το ΕΚΔΔΑ για το ανθρώπινο δυναμικό του  Οργανισμού, μια πρωτοβουλία του ΙΝ.ΕΠ. «Τηλεκπαίδευση –Μένουμε στο Σπίτι» η οποία διατίθεται στους φορείς του δημοσίου.

Η επιμορφωτική αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχουν συνάψει ο ΟΠΕΚΑ και το ΕΚΔΔΑ από τον Μάρτιο 2020. Στην δεύτερη επιμορφωτική δράση, που πραγματοποιήθηκε με την εφαρμογή τηλεκπαίδευσης,  συμμετείχαν 19 στελέχη του Οργανισμού από την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, την Κομοτηνή, την Τρίπολη, την Λαμία, την Λάρισα, την Κοζάνη και παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο το πρόγραμμα με αντικείμενο το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Ο ΟΠΕΚΑ συνεχίζει τις τηλεκπαιδεύσεις, έχοντας θέσει ως στόχο την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών για τους πολίτες και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του.

 

 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο