1555

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση τηλεκπαίδευσης «Μένουμε Σπίτι» για τον ΟΠΕΚΑ από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) 

Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη πενθήμερη επιμορφωτική δράση μέσω τηλεκπαίδευσης που διοργάνωσε το ΕΚΔΔΑ για το ανθρώπινο δυναμικό του  Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο ΟΠΕΚΑ έγινε ο πρώτος δημόσιος οργανισμός που συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ΙΝ.ΕΠ. «Τηλεκπαίδευση –Μένουμε στο Σπίτι» η οποία διατίθεται στους φορείς του δημοσίου.

Η επιμορφωτική αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχουν συνάψει οι δύο φορείς από τον Μάρτιο 2020. Με την αξιοποίηση της νέας αυτής εφαρμογής της τηλεκπαίδευσης, 18 στελέχη του ΟΠΕΚΑ από την Αθήνα, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, την Κομοτηνή, την Τρίπολη, την Λαμία, την Λάρισα, παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο το πρόγραμμα «Δημόσια Διοίκηση και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες».

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου επιμόρφωσης, ο ΟΠΕΚΑ θα συνεχίσει τις εκπαιδεύσεις, έχοντας θέσει ως στόχο την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών για τους πολίτες και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του.

 

 

 

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο