1555

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣYΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΕΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 

                                                                                                       Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2021

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του Οργανισμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η διοικητής του ΟΠΕΚΑ κ. Ξένια Παπασταύρου ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της στις 9 Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού.

Ξεκινώντας από την Τρίπολη και καταλήγοντας στην Κομοτηνή, με ενδιάμεσους σταθμούς  το Ηράκλειο, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τη Λαμία, τη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, η Διοικητής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα διευθυντικά στελέχη, αλλά και το σύνολο των υπαλλήλων των περιφερειακών διευθύνσεων του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα. Άκουσε και κατέγραψε τις ανάγκες και τις προτάσεις τους τόσο ως προς το εργασιακό περιβάλλον, όσο και ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών που ήταν, είναι και θα παραμείνει η πρώτη προτεραιότητα του ΟΠΕΚΑ.

 

Η Διοικητής, παράλληλα με τις επισκέψεις της στις Περιφερειακές Διευθύνσεις είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως με τον  δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον δήμαρχο Λαμίας κ. Θύμιο Καραΐσκο, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα. Οι συναντήσεις αυτές αποκτούν ξεχωριστή σημασία και αναδεικνύουν την ανάγκη συνεργασίας διαφορετικών διοικητικών θεσμών προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη προς τον πολίτη παρεχόμενη δημόσια υπηρεσία. Ειδικότερα οι δήμοι αποτελούν τα πρώτα και εγγύτερα σημεία επαφής του πολίτη με τη δημόσια διοίκηση. Εκεί εδρεύουν και τα Κέντρα Κοινότητας στα οποία μπορεί να απευθύνεται όλοι οι πολίτες που θέλουν να πληροφορηθούν και να κάνουν αίτηση για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

 

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων ανά την Περιφέρεια, η Διοικητής κυρία Ξένια Παπασταύρου συνόψισε την εμπειρία της, δηλώνοντας τα εξής: «Εργαζόμαστε ως  ομάδα, αναζητώντας διαρκώς τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του ΟΠΕΚΑ. Ευχαριστώ τον κάθε εργαζόμενο και την κάθε εργαζόμενη για τη μοναδική συμβολή του στο έργο του Οργανισμού. Όσο υπάρχει έστω και ένας συμπολίτης μας που δεν έχει λάβει άριστη εξυπηρέτηση δεν θα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε στην υπηρεσία των πολιτών και με αυτόν τον στόχο πορευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις.”

»

Τελευταίες Ανακοινώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο