1555

Αναπροσαρμόζεται η διαδικασία πληρωμής των εργαζομένων στο πιλοτικό πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία»

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων εργάζονται στο πιλοτικό πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ισχύσει νέος τρόπος πληρωμής των μηνιαίων απολαβών των προσωπικών βοηθών.

Ο νέος τρόπος πληρωμής των προσωπικών βοηθών, σε συνεργασία με τις εμπορικές τράπεζες AlphaBank και Eurobank, απλοποιεί τις  διαδικασίες και τους χρόνους καταχώρησης των ενσήμων τους και την παροχή ασφαλιστική ικανότητας.

Με καταληκτική ημερομηνία την 15η Μαρτίου 2024, θα πρέπει όλοι οι προσωπικοί βοηθοί να δηλώσουν στην πλατφόρμα του προγράμματος λογαριασμό, μίας εκ των δύο τραπεζών AlphaBank και Eurobank.

Όσοι δεν έχουν λογαριασμό σε μία από τις συμβαλλόμενες τράπεζες, χωρίς να ταλαιπωρηθούν θα  μπορέσουν να εκδώσουν λογαριασμό είτε ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως.

Για την περεταίρω διευκόλυνση όλων των δικαιούχων που είναι ήδη στο μητρώο «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία», θα σταλεί  και προσωπικό email με τις αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το άνοιγμα του νέου τραπεζικού λογαριασμού.

 

 

ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΕΚΑ

Τελευταίες Ανακοινώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο