1555

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Ενημερωθείτε για τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα διαβάζοντας την Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Για τη χορήγηση του Επιδόματος Στέγασης απαιτείται η προβλεπόμενη δήλωση και αποδοχή του ηλεκτρονικού μισθωτηρίου συμβολαίου (Α.Α.Δ.Ε.). Το μισθωτήριο θα πρέπει να είναι σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και για το σύνολο της περιόδου χορήγησης του επιδόματος.

Ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με το αν είστε υπάλληλος Δήμου/Κέντρου Κοινότητας ή πολίτης που επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση ηλεκτρονικά μόνος του.

Για την πρόσβαση στην Εφαρμογή Υποβολής Αίτησης απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων:

1555-logo-web

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Αναρτήθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων των προγραμμάτων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ – Σοφία Ζαχαράκη: Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο ευρώ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για τη μείωση των ανισοτήτων και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Συνεχίζουμε.

Διαβάστε Περισσότερα »
Μετάβαση στο περιεχόμενο